Autumn Mood
Collection

Shop Collection

  • Accessoires 0

    Leuke lampjes, kandelaars, kussens, kleedjes of decoratie? Bij Uniekekasten vind je een groot aanbod aan accessoires om je interieur mee op te leuken. Onze naam zegt het eigenlijk al. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan oude, unieke kasten in diverse soorten, kleuren en afmetingen. Vitrinekasten, dressoirs, medicijnkastjes, u zegt het maar. Deze kasten in ons assortiment komen uit verschillende delen van de wereld en zijn écht uniek. Dat betekent dat er telkens maar 1 van verkrijgbaar is. Onze collectie is dus erg divers en wisselt continu. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kopje koffie en bekijk op je gemak onze ruime collectie kasten op de webshop. TIP: liefst regelmatig kijken en niet te lang wachten! We hebben namelijk een continue aanvoer van nieuwe vondsten uit verschillende landen. Elke week zal je wel weer iets nieuw zien verschijnen.

  • Alle unieke kasten 14

    Het aanschaffen van een nieuwe kast kun je nu niet bepaald een uitdaging noemen. Het wordt een heel ander verhaal als je echt een bijzondere, unieke kast wil. Een oude, unieke kast met een eigen verhaal. Die vind je natuurlijk niet bij een gewone meubelzaak. Bij Uniekekasten vind je alle unieke kasten die jij je maar kan inbeelden. Onze naam zegt het eigenlijk al. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan oude, unieke kasten in diverse soorten, kleuren en afmetingen. Vitrinekasten, dressoirs, medicijnkastjes, u zegt het maar. Deze kasten in ons assortiment komen uit verschillende delen van de wereld en zijn écht uniek. Dat betekent dat er telkens maar 1 van verkrijgbaar is. Onze collectie is dus erg divers en wisselt continu. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kopje koffie en bekijk op je gemak onze ruime collectie kasten op de webshop. TIP: liefst regelmatig kijken en niet te lang wachten! We hebben namelijk een continue aanvoer van nieuwe vondsten uit verschillende landen. Elke week zal je wel weer iets nieuw zien verschijnen.

  • Dichte kasten 9

    Het aanschaffen van een nieuwe dichte kast kun je nu niet bepaald een uitdaging noemen. Het wordt een heel ander verhaal als je echt een bijzondere, dichte kast wil. Oude, unieke dichte kasten met een eigen verhaal. Die vind je natuurlijk niet bij een gewone meubelzaak. Bij Uniekekasten vind je een groot aanbod aan dichte kasten. Onze naam zegt het eigenlijk al. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan oude, unieke kasten in diverse soorten, kleuren en afmetingen. Vitrinekasten, dressoirs, medicijnkastjes, u zegt het maar. Deze kasten in ons assortiment komen uit verschillende delen van de wereld en zijn écht uniek. Dat betekent dat er telkens maar 1 van verkrijgbaar is. Onze collectie is dus erg divers en wisselt continu. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kopje koffie en bekijk op je gemak onze ruime collectie kasten op de webshop. TIP: liefst regelmatig kijken en niet te lang wachten! We hebben namelijk een continue aanvoer van nieuwe vondsten uit verschillende landen. Elke week zal je wel weer iets nieuw zien verschijnen.

Don’t miss a thing,
subscribe to our newsletter

Join The Mailing List

Don’t miss a thing,
subscribe to our newsletter

Shop Sales

badge